top of page
SM-Maastot2023_2.png

Kilpailuohjeet

aluekartta2.png

SM-maastojuoksujen kilpailukeskus sijaitsee Helsingin Paloheinän ulkoilualueella ja sen löytää kartoista osoitteesta Pakilantie 124. Kilpailut juostaan Paloheinän ulkoilualueen nurmialueilla ja osin latupohjia hyödyntäen. Reitin alusta on nurmea, heinikkoa, hiekkaa ja purua.


Lauantaina 6.5. kilpaillaan Suomen Aikuisurheiluliiton (SAUL) maastomestaruuksista 30+ ikäluokat, sekä nuorten sarjoissa (9-13v)  Flying Finns maastoissa. 
Sunnuntaina 7.5. käydään Suomen Urheiluliiton (SUL) maastojuoksumestaruuksista 15v, 17v, 19v, 22v ja yleisessä sarjassa.

Ilmoittautuminen kilpailuun
SM-maastojuoksuihin, SAUL-maastoihin ja Flying Finns maastoihin ilmoittaudutaan kilpailukalenteri.fi palvelun kautta  mestaruuskilpailusääntöjen mukaisesti. 
SUL SM-maastojen ilmoittautuminen

SAUL SM-maastojen ilmoittautuminen
Flying Finns maastojen ilmoittautuminen


Kilpailukanslia

Maastojen kilpailukanslia sijaitsee Paloheinän ulkoilumajan kabinettitilassa (Pakilantie 124). Käynti kansliaan ulkokautta majan eteläpäästä. 

Kilpailukanslian aukioloajat:
Pe 5.5. klo 18.00-20.00
La 6.5. klo 8.00 – 18.00
Su 7.5. klo 9.00-17.00

Kanslian puhelinnumero: 0505678991
Kilpailukansliassa tapahtuu numerolappujen noutaminen ja se toimii informaatiopisteenä. Osanotonvarmistukset kilpailuun tehdään sähköisesti.

HUOM! Numerolapun noutaminen ei ole varmistus kilpailuun osallistumisesta.

 

Osanoton varmistus
Osanoton varmistus tehdään verkkopohjaisena sähköisesti osoitteessa tuloslista.com/varmistus
Varmistus toteutetaan SAUL ja Flying Finns maastoissa viimeistään 60min ennen oman kilpailusarjan lähtöä. SM-maastoissa varmistus on suoritettava mestaruuskilpailusääntöjen mukaisesti viimeistään 90 min ennen kunkin lajin alkua.

Varmistus tehdään verkossa osoitteessa tuloslista.com/varmistus 
Valitse avutuvasta valikosta oikea kilpailu ja seurasi. Syötä kaikille yhteinen koodi: maasto23

Varmista osanotto klikkaamalla oikean nimen kohdalta ja selaamalla sivu alalaitaan asti ja antamalla yhteystietosi. Saat antamaasi sähköpostiin kuittauksen varmistetusta osanotosta.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä kilpailukansliaan.

 

Kilpailunumero

Numeroita on käytettävä kansainvälisten sääntöjen mukaisesti. Kilpailunumeroa ei saa taittaa. Numerolapussa on ajanottosiru, jonka tulee säilyä ehjänä. Sarjat joissa on käytössä kaksi kilpailunumeroa (SUL ja SAUL), ajanottosirullinen kilpailunumero sijoitetaan rintaan ja toinen numeroista selkään. Flying Finns kilpailussa on käytössä vain yksi kilpailunumero ja se kiinnitetään rintaan.

Pukuhuoneet ja peseytymistilat

Käytössä ovat Paloheinän majan pukuhuonetilat. Kisan ajaksi vaatteet voi jättää varustussäilytykseen pusseissa siihen varattuihin telttoihin.
 

Lämmittelyalue

Lämmittely on mahdollista Paloheinän muilla metsäpolku/ latupohjilla. Kilpailureiteillä lämmittely on kilpailujen ollessa käynnissä kielletty.

 

Kokoontuminen (Calling)

Juoksujen lähtöalueelle mennään erillisen Calling-alueen kautta 15-10min ennen kilpailusarjan lähtöä. Callingissa tarkastetaan mestaruuskilpailusääntöjen mukainen kilpailuvarustus, numerolappu ajanottosiruineen ja kilpailukengät. Juoksujen lähtöalueella on mahdollisuus vielä ottaa aukaisuvetoja.

Maastojuoksussa käytössä saavat olla kaikki piikkarit tai tossut, joissa kengän välipohjan paksuus on korkeintaan 40mm.

 

Ensiapu

Ensiapuhenkilöt ja kisalääkäri päivystävät kilpailupaikalla ja reitin  varrella kilpailujen ajan.

 

Tulokset

Tulostaulu on sijoitettuna kilpailupaikan välittömään läheisyyteen.. Live-tulospalvelu löytyy netistä, jonne linkki kisojen omilta sivuilta.

 

Saapuminen Paloheinään

Suosittelemme saapumista Paloheinään julkisella liikenteellä (mm. bussit 63,  66, 67, 560). Paloheinän alueella on myös rajoitetusti paikoitustilaa henkilöautoille kisa-alueen vieressä ja kadunvarressa. Jäähallin pysäköinti on maksullinen 24h (1€/3h ja seuraavat tunnit 0,50€). 

 

Palkintojen jaot

Palkinnot jaetaan kilpailupaikalla Paloheinän ulkoilumajan edessä.  Kokoontuminen palkintojenjakoon henkilökohtaisen kilpailun osallistujat (3 parasta ja voittajan valmentaja) sekä joukkuemitalistit palkintojenjakopaikan läheisyydessä virallisten tulosten varmistuttua.

Palkintojenjaon aikataulu: 

12.10 N 10km

12.45 M10km + joukkue N/M 10km

13.10 T15 4km + joukkue

13.35 P15 4km + joukkue

14.00 N19 4km + joukkue

14.25 M17 6km + joukkue

14.55 N22 6km + joukkue

15.25 M22 6km + joukkue

15.55 N17 4km + joukkue

16.25 M19 6km + joukkue

16.50 N 4km + joukkue

17.15 M 4km + joukkue

Tervetuloa ja tsemppiä kisoihin!

bottom of page