top of page
HKV Aikuisten yleisurheilukoulu kevät 2024

Aikuisten yleisurheilukoulu pidetään jälleen touko-kesäkuussa 2024 Eläintarhan urheilukentällä maanantaisin klo 17.30-19.00.

Viisi kertaa, 100 euroa yhteensä. HKV:n aikuisurheilijoiden toimintamaksun maksaneille ilmainen. Ilmoittautumisen linkki: ILMOITTAUDUN.

Tule ensimmäisellä kerralla 30 min aikaisemmin rekisteröitymään. Urheiluvarusteet, juomapullo riittävät varusteiksi. Tapaamme Eläintarhan urheilukentän kahvilan takana HKV:n varaston portailla. Aikaisempaa kokemusta yleisurheilusta ei tarvita! Lisätietoja: mika.siimes@otava.fi.

Alustava aikataulu, joka elää vielä, jokaisella kerralla valitaan yksi laji:

13.5. klo 17.30 

pikajuoksua, Esa Salminen ja Jari Pantzar

korkeushyppyä, Ari Aartola

moukarinheittoa tai painonheittoa, Esa Katajainen ja Vesa Merinen

20.5.

keskimatkan juoksua, Tommy Ekblom

kolmiloikkaa, Ari Aartola

keihäänheittoa, Jari Jaakkola

27.5.

aitajuoksua, Juha Multanen

seiväshyppyä, Mika Siimes

kuulantyöntöä, Arttu Väänänen

3.6.

kilpakävelyä, Christer Sundqvist

pituushyppyä, Emma Tuomola ja Julia Nevanko

kiekonheittoa Mika Siimes

400 m testijuoksu kaikille halukkaille illan päätteeksi 19.00

10.6.

kolmiottelu: pituushyppy, kuulantyöntö, 800 m takaa-ajojuoksu, jossa lasketaan iän, sukupuolen ja painon perusteella tasoitussekunteja eli juoksijat lähtevät eri aikaan liikkeelle ja voittaja on ensimmäisenä maalilinjan ylittänyt. Eero Toivanen laskee tasoitukset.

HKV:n aikuisten yleisurheilukouluun on vuosien varrella osallistunut toista tuhatta urheilijaa. Ikähaitari on noin 25-70 vuotta, suurimman ryhmän muodostavat kolmikymppiset. Koulun kuuluisimpia kasvatteja on Senni Sopanen, joka osallistui seitsemänkymppisenä yleisurheilukouluun ja on sittemmin voittanut MM- ja EM-mitaleita muun muassa kolmiloikassa ja pituushypyssä. Senni kilpailee nykyisin 95-vuotiaiden sarjassa. Yleisurheilu sopii kaiken ikäisille!

bottom of page