top of page

Minka Nurro

Syntymävuosi: 1999

Laji: keihäänheitto

Ennätys: 49,99 m (toistaiseksi)

Valmentaja: Tommi Huotilainen

1. Miten olen päätynyt yleisurheilun ja lopulta oman lajisi pariin?

Isäni vei minut yleisurheilukouluun ollessani 6-vuotias ja sille tielle jäin. Keihäänheiton löysin 13–14-vuotiaana ja se oli mielestäni hauska ja haastava laji. En ollut siinä edes hyvä, mutta elämässä pitää olla haasteita.  

 

2. Mikä motivoi sinua treenaamaan?

Itsensä kehittäminen ja omien rajojen rikkominen. Parasta on nähdä kehitystä jossain liikkeessä tai osa-alueella, jossa et ole aikaisemmin ollut hyvä. 

 

3. Mikä on parasta kilpailemisessa?

Se tunne, kun tunnet pystyväsi mihin vain eli pääsee ns. flow-tilaan. 

 

4. Mikä on suosikkitreenisi?

Kaikki treenaaminen on kivaa, mutta lempitreenejä on puntti ja lajitreenit. Kesäisin myös nurmikolla avojaloin juoksuvedot ovat ihania. 

 

5. Miten vietät lepopäivää?

Tehden kaikkea rentoa ja mielekästä, esim. uimista, saunomista ja syömistä. 

 

6. Mikä on lempiruokasi?

Isot annokset.

 

7. Mikä olisi lajisi, jos se ei olisi yleisurheilu?

Varmaankin joku kamppailu- tai itsepuolutuslaji, esim. brasilialainen ju-jutsu. Olen harrastanut sitä nuorempana, mutta yleisurheilu vei voiton.

 

8. Mikä on sykähdyttävin kisaveikkomuistosi?

Olen ollut HKV:n jäsen vasta muutaman vuoden, mutta sykähdyttävintä on ollut se yhteisöllisyys ja yhteishenki kaikkien urheilijoiden, valmentajien ja muiden toimijoiden kesken. 

 

9. Mikä on parasta HKV:ssa?

Yllä mainitun yhteisöllisyyden lisäksi seuran aito välittäminen urheilijoista ja halu vilpittömästi auttaa heitä omalla urallaan eteenpäin. 

 

10. Kerro treenivinkkisi Kisa-Veikoille:

Jos sinulla on jokin inhokki liike, kokeile haastaa itseäsi tekemään sitä yhden viikon ajan vaikka joka päivä. Yleensä jokin liike ei ole suosikki silloin, kun siinä ei ole kovin hyvä tai suorituskyky ei riitä. Kun liikettä tekee säännöllisesti, siinä pakostikin kehittyy ja näin inhokkiliikkeestä voi saada vaikka lempiliikkeen. Tsemppiä kaikille kesän kilpailuihin ja treeneihin!

bottom of page