top of page
LOGO.gif
yleisurheilukerhoesite.png

Mikä?
 

Yleisurheilukerho on  Suomen Urheiluliiton yhteistyöohjelma. Helsingin Kisa-Veikot järjestää Pohjois-Haagan ala-asteelle yleisurheilevan iltapäiväkerhon, jonka tavoitteena on lisätä liikkumista juoksujen, hyppyjen ja heittojen kautta sekä lisäksi tarjota tietoa terveellisestä ravinnosta ravintovarttien kautta. 


Iltapäiväkerho on maksuton!

Kenelle?

Kerho on tarkoitettu Pohjois-Haagan ala-asteen iltapäiväkerholaisille.

Missä? 

Kerho kokoontuu Laajasuon liikuntapuistossa. Mukaan säänmukainen ulkovarustus, lenkkarit  ja juomapullo. 
 

Milloin?

Yksi kerta kestää 1h 15min, josta tunti liikutaan ja vartti perehdytään terveelliseen ravintoon toiminnallisten tehtävien kautta.

To 7.4, To 14.4, To 21.4, To 28.4, Ke 11.5, To 12.5 Ke  18.5, To 19.5, Ke 25.5 


Ke 1.6 yleisurheilukoulu klo. 17-18 Eläintarhan urheilukentällä

 

Lisätiedot

nuoriso@hkv.fi / 044 2360 759

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu Suomisportissa klikkaamalla tästä

 

Kerho on tarkoitettu Pohjois-Haagan ala-asteen iltapäiväkerholaisille.

Lataathan ilmoittauduttua suomisport sovelluksen. Sovelluksen kalenterin kautta ilmoitetaan läsnäolosta/poissaoloista. Sovelluksen kautta tapahtuu myös kerhoon liittyvä viestintä.

 

Kuvauslupa

Laadukas ja aito kuvamateriaali, josta välittyy lasten riemu liikkua, on välttämätön Suomen Urheiluliiton viestinnälle. Kuvamateriaalia käytetään ainoastaan yleisurheilun edistämiseen lajina - erityisesti lapsi- ja nuorisourheilun osalta. Yhteisten hankkeiden osalta Suomen Urheiluliitto voi luovuttaa kuvia myös kumppanien käyttöön ko. hankkeiden edistämiseksi. Kuvauslupaa kysytään ilmoittautumislomakkeella

bottom of page