top of page
Search
  • hkvyllapito

Varpu Holmberg on 7-ottelun maailmanmestari

80-vuotiaiden sarjassa kilpaileva HKV:n Varpu Holmberg on voittanut Tampereella käytävissä aikuisurheilijoiden MM-kilpailuissa seitsenottelun maailmanmestaruuden tuloksella 4364 pistettä.

Kisaveikkojen menestys jatkui 45-sarjan 10-ottelussa, jossa Mikko Huttunen saavutti MM-hopeaa tuloksella 6512 pistettä.

Aikaisemmin torstaina 55-sarjan 8 km maastojuoksussa HKV:n Petteri Kilpinen saavutti joukkuekultaa. Hän oli juoksun 7:s ajalla 27.06.

HKV:n mitalitilin avasi keskiviikkona Erja Rinne, joka voitti 60-vuotiaiden moukarinheitossa pronssia tuloksella 36.77.

Varpu Holmbergin valokuvan on ottanut Juha Kylänpää.

144 views0 comments

Recent Posts

See All

Kokouskutsu: Helsingin Kisa-Veikot kevätkokous 27.3.2024

Helsingin Kisa-Veikot ry kevätkokous Aika: Keskiviikko 27.03.2024 klo 18.00 alkaen. Paikka: Eläintarhan kentän kahvila. Kokouksessa käsitellään kevätkokouksen sääntömääräiset asiat. Tervetuloa, H