Search
  • Writer's pictureHKV-UUTISET

Syksyn HCRD juostiin 2.10.2021

Helsinki City Running Day juostiin jälleen poikkeuksellisesti lokakuussa. HKV osallistui menestyksekkään juoksemisen lisäksi suurella panoksella talkootyöhön tapahtumassa.

Yhteensä n. 11 000 ilmoittautunutta keränneessä tapahtumassa HKV:n vastuulla olivat kisatoimisto, varustesäilys, lähtö-alueen ja reitin järjestelyt, osa maalihuollosta, sekä koko tapahtuman varaston pyörittäminen. Valtava urakka onnistui kuitenkin upeasti, HKV väkeä mukana oli yhteensä vajaa 200 talkoolaista. Suuret kiitokset kaikille talkoissa mukana olleille ja tapahtuman mahdollistaneille!

Juoksuissa kärkipään juoksijoistamme Suvi Miettinen voitti naisten puolimaratonin, Topi Raitanen odotetusti Helsinki City 5 km maantiejuoksun, Aki Nummela sijoittui kolmanneksi maratonilla ja Mona Jäppinen neljänneksi City 5: lla.

(kuva: HDRD- facebook)

19 views0 comments

Recent Posts

See All

Kokouskutsu: Helsingin Kisa-Veikot kevätkokous 27.3.2024

Helsingin Kisa-Veikot ry kevätkokous Aika: Keskiviikko 27.03.2024 klo 18.00 alkaen. Paikka: Eläintarhan kentän kahvila. Kokouksessa käsitellään kevätkokouksen sääntömääräiset asiat. Tervetuloa, H