top of page
Search
  • Writer's pictureOlli Pulkkanen

SM-halleissa pistekantaan

HKV:n parinkymmenen hengen urheilujajoukkue kisasi Tampereen SM-halleissa viikonloppuna. Juoksupainotteinen ryhmä saavutti mukavia sijoituksia, ennätystuloksia, mutta mitaleita ei tällä kertaa HKV:n haaviin tarttunut. Onnistuneita suorituksia nähtiin sprinttereiltä 60m matkalla, jossa Petra Häggqvist sijoittui hienosti neljänneksi ennätystään (7.54) sivuavalla ajalla. Myös Eeva Samberg paranteli ennätystään ja miesten puolella vasta lajin aloittanut László Merényi esiintyi hienosti välierissä asti. Meille perinteisesti vahvoilla 200m ja 400m matkoilla ei tällä kertaa venytty aivan huippusuorituksiin kisaveikkojen toimesta.


kuvat: kuvankaappaukset YLE Kestävyysjuoksijoita HKV:llä oli mukana hyvä kattaus ja pistesijoja saavutimme mukavan määrän. Parhaille sijoituksille suoriutuivat Eero Saleva ja Janette Vänttinen ollen N/M 3000m kisoissaan viidensiä. Hallikausi on nyt paketissa ja harjoituksia aikuisten osalta jatketaan kohti kesää tiiviisti. Nuoret kisaavat vielä omissa SM-kilpailuissaan Mustasaaressa tulevana viikonloppuna. Siellä monet Tampereellakin kisanneet pääsevät mittelemään sijoituksista oman ikäryhmän kesken.

43 views0 comments

Recent Posts

See All

Kokouskutsu: Helsingin Kisa-Veikot kevätkokous 27.3.2024

Helsingin Kisa-Veikot ry kevätkokous Aika: Keskiviikko 27.03.2024 klo 18.00 alkaen. Paikka: Eläintarhan kentän kahvila. Kokouksessa käsitellään kevätkokouksen sääntömääräiset asiat. Tervetuloa, H

Comments


bottom of page