top of page
Search
  • Writer's pictureOlli Pulkkanen

Keväällä kisaveikoissa tapahtuu: 27.4. Stadikalla kesäkauden avaus, toukokuussa juostaan Helsingissä

Updated: Mar 28, 2023

Torstaina 27.4. Olympiastadionilla avataan kisaveikkojen kesäkautta pitämällä treenit Olympiastadionin radoilla klo 17.30-19.30

Kaikki junioriryhmät pääsevät stadikalle harjoituksiin ja tarkoituksena on saada koko seuran väki koolle yhteiseen kokoontumiseen. Toivottavasti saamme paikalle suuren määrän kisaveikkoja mukavaan rentoon tapahtumaan.


Tule treenaamaan ja tapaamaan muita HKV-toimijoita. Samalla A-suoralle kasataan seuravaatemyynti, josta mukaan saattaa löytyä jopa menneiden vuosikymmenten retromallistoa. Harjoitusryhmille omien harjoitusten aikataulu tiedotetaan vielä lähempänä, muut kisaveikot voivat tulla stadikalle itselleen sopivaan aikaan. Tähdätään kuitenkin niin että ollaan paikalla klo 18.15 maissa, jolloin kokeillaan montako kisaveikkoja saadaan mahtumaan samaan valokuvaan!



Toukokuussa juostaan pääkaupungissa, sillä Helsingin Kisa-Veikot järjestää SM-maastot Paloheinän ulkoilualueella 6.-7.5.2023 ja viikko myöhemmin kisataan Helsinki City Running Dayn merkeissä Olympiastadionilta lähtien.


SM-maastot ovat tärkeä tapahtuma niin juoksijoille, kuin muutenkin seurallemme. Talkoovoimaa tarvitaan runsaasti erilaisiin tehtäviin ja pienikin apu tulee tarpeeseen. Reitin ja alueen rakennukseen, juoksijoiden ohjaukseen, kansliaan, kahvioon, maalialueelle ym. kasataan talkooryhmät osaavien vastaavien alle, yhteensä noin 100 hlöä kolmen päivän ajalle. Ennakkoon ei tarvitse osata toimenkuvaansa, kaikki tehtävät on opittavissa nopeasti. Samalla pääsee seuraamaan lauantaina aikuisurheilijoiden ja juniorien ja sunnuntaina Suomen parhaiden kestävyysjuoksijoiden menoa Paloheinän raskailla, mutta vaihtelevilla reiteillä. Talkoo- ja toimitsijatehtäviin SM-maastoihin voi ilmoittautua lomakkeella napin takana:



Helsinki City Running Day, tuttavallisemmin HCRD kisataan ja kuntoillaan taas viikko tämän jälkeen 13.5.2023. Tapahtuma on Helsingin Kisa-Veikkojen osin omistama ja samalla varainkeruumme osalta suurin yksittäinen tapahtuma, jossa kaikki "käsiparit" ovat tarpeellisia että toimintamme jatkuu sujuvana kilpailukauden läpi. Tule mukaan erilaisiin kivoihin tehtäviin.


HKV:n toimiin kuuluvat tapahtumassa perinteisesti lähtöalueen järjestelyt, kansliatoimintaa, maalihuoltoa, sekä erittäin paljon väkeä hetkittäin tarvitseva varustesäilytys. Varustesäilytyksessä toimimisesta meillä onkin monella mukavia muistoja niin pallokentältä, kuin nykyiseltä paikaltaan stadionin pohjoisen ulkokaarteen alta. Itse kisapäivä on pitkä ja vapaaehtoistyötä on monessa vuorossa. Tehdään HCRD:sta jälleen mukava kisaveikkokohtaaminen mukavan tapahtuman merkeissä. HCRD talkoolaiseksi voit ilmoittautua klikkaamalla tästä:



301 views0 comments

Recent Posts

See All

Kokouskutsu: Helsingin Kisa-Veikot kevätkokous 27.3.2024

Helsingin Kisa-Veikot ry kevätkokous Aika: Keskiviikko 27.03.2024 klo 18.00 alkaen. Paikka: Eläintarhan kentän kahvila. Kokouksessa käsitellään kevätkokouksen sääntömääräiset asiat. Tervetuloa, H

bottom of page