Helsingin Kisa-Veikot on vuonna 1909 perustettu, Suomen suurin yleisurheiluseura, jonka menestyksen perustana on laadukas nuorisourheilu. HKV:n noin 2000 jäsenestä lapsia ja nuoria on kolmasosa. 

HKV on Suomen menestynein yleisurheiluseura. Se on voittanut Suomen parhaalle yleisurheiluseuralle vuosittain jaettavan Kalevan maljan 56 kertaa, tuorein voitto vuodelta 2012. 

HKV:n tavoitteena on tarjota huippu- ja kilpaurheilijoilleen parhaat mahdolliset menestymisen edellytykset. Lapsille ja nuorille HKV tarjoaa terveen, monipuolisen ja kehittävän harrastuksen mukavan yhdessäolon merkeissä, mutta samalla myös mahdollisuuden kehittyä menestyväksi urheilijaksi. 

HKV:n kärkiurheilijoita aikuisten sarjassa ovat mm. Topi Raitanen, Roni Ollikainen,, Anniina Laitinen, Eero Saleva, Aki Nummela, Minna Lamminen, Moona Latvala, Aino Siitonen ja Oona Hujanen. 

Pääosa HKV:n kilpailu- ja harjoitustoiminnasta keskittyy kesäisin Eläintarhan urheilukentän alueelle ja talvisin Liikuntamyllyyn, Olympiastadionille sekä Eltsun tunneliin. Keskeisenä paikkana Kisa-Veikkojen ympärivuotisessa harjoitustoiminnassa on myös Pirkkolan Urheilupuiston monipuolinen alue.

  • Instagram
  • Black Facebook Icon