top of page
Search
  • Writer's pictureOlli Pulkkanen

HKV hakee nuorisopäällikköäHelsingin Kisa-Veikot on vuonna 1909 perustettu, Suomen menestynein yleisurheiluseura, jonka menestyksen perustana on laadukas nuorisourheilu. HKV:n noin 2000 jäsenestä lapsia ja nuoria on kolmasosa.

HKV on voittanut Suomen parhaalle yleisurheiluseuralle vuosittain jaettavan Kalevan maljan 56 kertaa, tuorein voitto vuodelta 2012. HKV:n tavoitteena on tarjota huippu- ja kilpaurheilijoilleen parhaat mahdolliset menestymisen edellytykset. Lapsille ja nuorille HKV tarjoaa terveen, monipuolisen ja kehittävän harrastuksen mukavan yhdessäolon merkeissä, mutta samalla myös mahdollisuuden kehittyä menestyväksi urheilijaksi.                                                                          

Innostutko lasten parissa työskentelystä, haluatko viedä eteenpäin lasten harrastus- ja kilpailutoimintaa ja päästä luomaan seuramme tulevaisuuden menestystä?

Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan seuraamme! Laajennamme vahvaa nuorisotoimintaamme ja haemme päätoimiseen tehtävään

nuorisopäällikköä

vastaamaan HKV:n lasten ja nuorten toiminnoista yhdessä seuramme vapaaehtoistoimijoiden ja muiden päätoimisten työntekijöidemme kanssa. Tehtäviisi kuuluvat 3–13 – vuotiaiden yleisurheilu- ja harrastetoiminnan kehittäminen ja laajentaminen (mm. liikuntaleikkikoulut, yleisurheilukoulut, leiritoiminta), niihin liittyvät hallinnolliset tehtävät ja viestintä sekä lasten toiminnan ohjaajien ja valmentajien rekrytointi ja kouluttaminen. Osaamisestasi riippuen, tehtäviisi voidaan sisällyttää myös muita tehtäviä seuratoiminnassa mm. rahoitushakemusten ja erilaisten kilpailuiden ja tapahtumien järjestämiseen liittyen.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta lasten liikunnan ohjaamisesta, seuratoiminnasta ja yleisurheilusta. Oma yleisurheilu- ja seuratoimintatausta on eduksi.  Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen, sinulla on kannustava ja innostava työskentelytapa sekä erinomaiset yhteistyö- ja organisointitaidot. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito on eduksi.  Toivomme, että sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavilla työajoilla, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä toimimaan ja näyttämään kykysi Suomen menestyneimmän yleisurheiluseuran ja koko pääkaupunkilaisen yleisurheilun kehittäjänä.  Olet mukana luomassa ja laajentamassa vankkaa ponnistusalustaa tulevaisuuden menestykselle ja HKV:n vastuulliselle liikuntakasvatukselle.

Päätoimisen tehtävän työsopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 31.3.2024 mennessä osoitteella: toimisto@hkv.fi Kirjoitathan viestisi otsikoksi ”Nuorisopäällikkö”Lisätietoja tehtävästä antavat: 


Reijo Siitonen p. 0405066482


Olli Pulkkanen p. 0442403510HKV Nuorisopäällikkö
.pdf
Download PDF • 179KB464 views0 comments

Recent Posts

See All

Kokouskutsu: Helsingin Kisa-Veikot kevätkokous 27.3.2024

Helsingin Kisa-Veikot ry kevätkokous Aika: Keskiviikko 27.03.2024 klo 18.00 alkaen. Paikka: Eläintarhan kentän kahvila. Kokouksessa käsitellään kevätkokouksen sääntömääräiset asiat. Tervetuloa, H

コメント


bottom of page