Kesätyöhaku 2021

HKV hakee lasten yleisurheilun ohjaajia 5-13-vuotiaiden toimintaan kesäksi 2021. 

Tehtäviä on pääsääntöisesti kahdessa erityyppisessä toiminnossa:

1. Sporttileiriohjaaja  
Sporttileirit arkisin klo 9.00-15.00 viikoilla 23, 24, 25, 26 ja 31.
Leiriläiset ovat 7-13 -vuotiaita.
Leirillä suunnitellaan ja ohjataan yleisurheilutoimintaa lapsille vastuutehtävässä.
Kokemus lasten ohjaamisesta ja yleisurheilusta sekä sporttileireistä katsotaan eduksi. Korvaus  sopimuksen mukaan tuntiperusteisesti ohjaustehtävän vastuullisuuden, kokemuksen ja koulutuksen mukaan. Ohjaajilta vaaditaan vähintään 15 vuoden ikää, vastuuohjaajiksi valitaan täysi-ikäisiä.

Ohjaajia vastuuohjaajat mukaanluettuna oli vuoden 2020 leireillä yhteensä 14 hlöä, useat heistä viikon tai kahden mittaisia pätkiä. Ohjaajamäärä tarkentuu ilmoittautumisten saavuttua.

 

2. Kesäyleisurheilukoulun ohjaaja + vastuukoordinaattori

Kesäyleisurheilukoulut järjestetään 24.5.-13.8. välisenä aikana arki-iltaisin ympäri Helsingin urheilukenttiä. Treenejä vedetään 2-3 harjoitusta  peräkkäin eri ikäisille lapsille.

Jokaisena arki-iltana ollaan yhdessä pisteessä ja ohjaajia paikalle tarvitaan aina vähintään kaksi. Näin viikossa tarvitaan yhteensä kaksi ohjaajaa 10-15 tunnin ajalle. Tunnit sijoittuvat arki-iltoihin klo 16.30-19.30 väliselle ajalle. Tehtävä on jaettavissa useammalle ohjaajalle. 

Kesäurheilukoulussa ohjaajien lisäksi tarvitaan vastuukoordinaattoria, joka suunnittelee ja koordinoi kesäyleisurheilutoiminnan yhdessä ohjaajien kanssa aiempien vuosien kokemusten pohjalta ja pitää huolta ohjaajien tuurausjärjestelyistä ja kesäyleisurheilukoulun kokonaisuudesta ja viestinnästä.

Kokemus lasten ohjaamisesta ja yleisurheilusta (ja kesäyleisurheilukoulutoiminnasta) katsotaan eduksi. Korvaus  sopimuksen mukaan tuntiperusteisesti ohjaustehtävän vastuullisuuden, kokemuksen ja koulutuksen mukaan. Ohjaajilta vaaditaan vähintään 17 vuoden ikää ja mahdollisuutta liikkua eri kentille myös harjoitusvälineiden kanssa. Kesäyleisuheilukoulun ohjaajat ovat HKV:n toiminnan näyteikkuna eri toimipisteissä!

Hakemuksen eri tehtäviin voi aloittaa täyttämällä hakulomakkeen